• Slovenian
  • English
O nas

TRADUCO je družba z omejeno odgovornostjo, ustanovljena leta 1996. Glavna dejavnost družbe je organizacija cestnega tovornega transporta po Sloveniji in tujini.  Menimo da so največje bogastvo vsakega podjetja znanje in izkušnje, zato dajemo največji poudarek na izkušeni in primerno strokovni izobraženi kadrovski zasedbi. 

road2.jpg

Ob izbranih kvalitetnih partnerjih, profesionalnih in natančnih podprevoznikih stalno dokazujemo visok nivo naših storitev na vseh področjih transportnih uslug na področju cele Evrope. Naš cilj - finančno stabilnost našega podjetja kot tudi naših partnerjev, kakor tudi zadovoljstvo z nudenimi uslugami dosegamo z maksimalno ažurnostjo, natančnostjo, stalno spremljavo blagovnih in finančnih tokovter preverjenim izbiranjem novih poslovnih partnerjev.

Naše poslovanje je podprto z raznimi logističnimi informacijskimi sistemi, ki pokrivajo področje širše Evrope. Naš namen je tudi v prihodnosti stalno povečevati obseg poslovanja, zato stalno razmišljamo o kadrovskih in informacijskih posodobitvah, kakor tudi o razširitvi dejavnosti na trgovino.